Oldal kiválasztása

Hogyan használd sikeresen a mesterséges intelligenciát a hirdetéskezelésben?
avagy: hogyan lehetnek sikeresek az Instagram és Facebook hirdetéseid a növekvő hirdetési árak és a mesterséges intelligencia előretörése között?

Instagram és Facebook hirdetéskezelés szuperhatékonyan képzés

Fókuszban: hirdetéskezelési siker stratégiák és eredményes mesterséges intelligencia használat az Instagram és Facebook hirdetéseknél. Csatlakozz a Hubhoz, nézd meg. aképzés felvételét és legyél naprakész, sikeres hirdető!

 

A hirdetéseid elvesznek a tömegben miközben tovább nőnek a költségek? Összezavarodtál a hirdetési rendszerek változásaitól?

Lépj be a mesterséges intellitencia által vezérelt hirdetések világába, ahol a siker nem csak remény, hanem kézzelfogható valóság – légy az Instagram és Facebook hirdetések éllovasa!

Az Instagram és Facebook hirdetések világában olyan gyakran változnak a szabályok és a lehetőségek hogy az már zavarba ejtő. Közben az árak emelkednek, lassan már az égig érnének, a konkurencia pedig olyan, mint egy árnyék, amely mindig ott lebeg feletted.
A mesterséges intelligencia térnyerése újabb és újabb kérdéseket, kételyeket vet fel benned.

Hogyan lehetne mégis a csúcson maradni?

Hogyan alkalmazkodj az adatvédelmi kihívásokhoz, a megváltozó vásárlási szokásokhoz és a sajátos magyar piaci környezethez a hirdetéseiddel? Hogyan legyenek sikeresek a hirdetéseid?

És hogyan állj helyt, amikor már nem elég csak képeket és szövegeket használni, hanem valami újra, valami frissre van szükség?

Képzeld el azt a pillanatot, amikor végre minden hirdetésed a legjobb formáját hozza! Ahogy a konverziók száma növekszik, és a visszajelzések pozitívak.

Érzed azt a megkönnyebbülést és az örömöt, amikor a mesterséges intelligencia a te oldaladon áll, és nem ellened dolgozik.
Az Advantage+ mesterséges intelligencia alapú hirdetési megoldások, mint az Advantage+ audience és a Lattice, olyanok, mint egy titkos fegyver a kezedben …ha megtanulod, hogy mikor és hogyan használd őket.

És mi lenne, ha a Midjourney által generált képeket és a ChatGPT által készített szövegeket úgy tudnád használni, hogy valódi érzelmi kapcsolatot is teremtsenek a célközönségeddel, ezzel pedig tovább tudnád nölveni a hirdetéseid eredményeit?

A Liftup Social Media Hub bemutatja: az Instagram és Facebook hirdetéskezelés Szuperhatékonyan képzést!

Ebben a képzésben nem csak a hirdetéskezelési siker stratégiákat sajátíthatod el, hanem megtanulhatod, hogyan használd az eredményes mesterséges intelligencia eszközöket az Instagram és Facebook hirdetéseknél.

Jelentkezz most, és válj naprakésszé és sikeres hirdetővé!
Dátum: 2023.09.28. 09:00-12:30
Formátum: interaktív, élő videós előadás

Ha szeretnél a hirdetési kihívások elébe menni, és megtanulni, hogyan ötvözd a mesterséges intelligencia által kínált lehetőségeket a hagyományos módszerekkel, akkor ez a képzés Neked szól!

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, és légy részese ennek az inspiráló és motiváló közösségnek, ahol a közösségi marketing jövőjét alakítjuk!

Ne várj tovább! Csatlakozz a Liftup Social Media Hubhoz, és tapasztald meg a több, mint 30 előadás, 9 képzés, 80-nál több esettanulmány segítségével, hogy milyen pozitív jövő vár rád a közösségi marketing használatával! A siker csak egy kattintásra van! 🌟🚀

Milyen képzések és előadások segítenek abban, hogy felkészítsd a marketinged a sikerekre?

Képzések, előadások, amik az Instagram és Facebook hirdetéskezelés mellett segítenek sikert elérni a közösségi média kihívásai ellenére is!

Nézd meg mi vár rád az Instagram és Facebook hirdetéskezelés Szuperhatékonyan képzés mellett! Mik azok a TOP képzések és előadások, amik a Liftup Social Media Hubban várnak rád a 10  képzés, 30 előadás és 100 esettanulmány között!

 

Google Tag Manager alapozó előadás sorozat

A sikeres marketinghez egyre nélkülözhetetlenebb a technológia. Legyen szó webes adatgyűjtésről, remarketing lista építésről, konverzió optimalizálásról, adatvédelmi beállításokról: a Google Tag Manager sok esetben kihagyhatatlan. 
Ezért fontos a marketingeseknek megismerkedni a „GTM” alapjaival és a consent mód lehetőségeivel.
Ezen vezeti végig Geiger Tamás a Liftup Social Media Hub tagjait annak érdekében, hogy még többet ki tudjanak hozni a marketingjükből.

1. alkalom (10.05.): GTM alapok, alapvető fogalmak, az első tároló létrehozása, GA4 alap mérés beállítása
2. alkalom (10.19.): Űrlap műveletek mérése, scroll tracking, beágyazott YouTube videók mérése
3. alkalom (11.09.): a consent mód logikája, felépítésének bemutatása gyakorlati példán keresztül

Az előadások felvétele visszanézhető a Liftup Social Media Hubban korlátlan alkalommal minden tag számára.

Podcast + marketing képzés

Hogyan használd a podcastet jól a vállalkozásod építéséhez?
Hol van helye egy podcastnek a marketing folyamatokba?
Milyen podcasteket és milyen módon készíthetünk, ha szeretnénk támogatni az üzleti célokat?
Hogyan érjünk el több hallgatót a podcastünkkel?

A Podcast + Marketing képzés segíteni fog az az, hogy miért lehet a céged legerősebb marketing eszköze a podcast és hogyan építsd be azt úgy a saját folyamataidba, hogy ne többszörözd a munkát, hanem épphogy csökkentsd a teljes havi marketing feladataid össze munkaidejét. De ehhez komolyan kell venni a podcast készítést és igazodni kell egy általános keretrendszerhez, ami mentén az igazán jó podcast műsorok készülnek. Ezt a keretrendszert mutatja be Tóth-Czere Péter a Showcast Media – Podcast Ügynökség társalapítója.

Az előadás időpontja: 2023. október 25. 09:00-12:30

A Podcast + Marketing képzés felvétele visszanézhető a Liftup Social Media Hub Expert tagjai számára két hétig visszanézhető,  Leader tagok pedig élőben vehetnek részt a képzésen, a felvételt pedig korlátlan alkalommal visszanézhetik.

Konverziók API telepítés videótréning

A Meta hirdetési rendszerének fontos eleme a Meta Pixel (korábban Facebook pixel), hiszen ezen alapul a konverzió mérés és a weboldal alapú egyéni célközönség építés (remarketing lista). Ez azonban nem sokáig fog működni, mert egyre több böngésző tiltja a külső sütiket, amik a Meta Pixelhez szükségesek. Ezt oldja meg a Konverziók API használata, amit telepíteni sok esetben bonyolultabb.

Lévai Richárd ebben a videótréningben végigvezet több olyan megoldáson is, amivel elérheted, hogy a weboldaladon működjön a Konverziók API (CAPI), és azt is megtudhatod, hogyan kell összehangolni a Meta Pixel és a Konverziós API adatait. 

Szerezd vissza az adataid, optimalizálj hatékonyabban, gyűjts gyorsabban, nagyobb célközönséget!

Ebben segít ez a videótréning, ami áprilisban lesz elérhető minden Liftup Social Media Hub tag részére!

Instagram és Facebook hirdetéskezelés szuperhatékonyan

 • Hogyan használd a mesterséges intelligenciát a hirdetéskezelésben, ha jobb eredményeket szeretnél?
 • Hogyan tudsz több lépcsős hirdetési kampányt gyorsan felépíteni a Hirdetéskezelőben?
 • Mire jó az Advantage+ célzás, Advantage+ elhelyezés és a többi mesterséges intelligenciával támogatott hirdetési megoldás?
 • Milyen hirdetési megoldások segítik azt, hogy gyorsan tudj új hirdetés verziókat, új kampányokat felépíteni?
 • Hogyan működik az A/B teszt a Meta hirdetési rendszerében?
 • Hogyan tudod gyorsan kielemezni a kampányaid eredményeit?

Többek között ezekről szól az Instagram és Facebook hirdetéskezelés szuperhatékonyan képzés, ahol gyakorlatban nézzük végig a legjobban működő hirdetési megoldásokat.A képzést tartja: Lévai Richárd.

Liftup Social Media Hub Expert tagként visszanézheted a felvételét két hétig, Leader tagként pedig részt vehetsz élőben az online előadáson, a felvételt pedig korlátlan ideig visszanézheted.

 

TikTok hirdetések alapozó videótréning

Érdemes-e a Te cégednek jelen lenni?
Ha igen: hogyan készíts egyszerűen videókat?
Hogyan érd el, és mozgasd meg a célcsoportodat?
Mi kell a hatékony TikTok hirdetéshez? Ebben segít a TikTok hirdetések alapozó videótréning. A 3 órás oktatóanyag végigvezet a TikTok profiltól az algoritmuson át a hirdetési felületen keresztül a  TikTok Pixelig.

Az Alapozó TikTok Hirdetések Videótréningel tulajdonképpen két képzést kapsz:

1. Hogyan hozz lére erős üzleti profilt és tartalmat TikTokon?

2. Hogyan használd a TikTok hirdetési rendszerét? 

A videótréning visszanézhető korlátlan alkalommal minden Liftup Social Media Hub tag számára.

Mesterséges Intelligencia alkalmazása a marketingben

Midjourney, Chat GPT, Dall-E, Jasper… a különböző mesterséges intelligencia megoldások nem veszik el (még) a marketingesek munkáját, de nagyon meggyorsíthatják.

A generatív mesterséges intelligencia megoldások gyakorlati alkalmazását ismerheted meg a Liftup Social Media Hub két részletes képzésében is:

Marketing szövegírás ChatGPT-vel: egy gyakorlati előadás,ami letölthető segédlettel segíti a mindennapi feladataidat

Kép készítés marketinghez Midjourney-vel: részletes gyakorlati bemutató ahhoz, hogy hatékonyan tudj képeket készíteni

Az előadások felvétele visszanézhető a Liftup Social Media Hubban korlátlan alkalommal minden tag számára.

A+ Messenger Marketing workshop felvétel

Akár offline rendezvényt szeretnél támogatni, akár a hírleveledhez keresel hatékony kiegészítést, a Messenger platform és a chatbotok rengeteg lehetőséget kínálnak.

Az A+ Messenger Marketing workshop segít Neked a saját megoldásaid megtervezésében és felépítésében egyaránt. Automatizálj, aktivizáld a célcsoportod és építs adatbázist a workshop segítségével!

Az A+ Messenger Marketing Workshop anyaga a Leader tagok számára korlátlan alkalommal visszanézhető.

Listaépítés biztonságosan és hatékonyan képzés Lead hirdetéssel

Az e-mail lista továbbra is hatékony megoldás ahhoz, hogy rendszeresen elérd a célcsoportod. Használd ki a közösségi platformok beépített űrlapokat használó hirdetési megoldásait (Lead hirdetések), és építs olyan adatbázist, amivel optimalizálni tudod a marketing folyamataid, és áthidalhatod a cookie mentes világ szakadékait!

A Listaépítés biztonságosan és hatékonyan képzésnél a listaépítő marketing ötletektől a Lead hirdetések beállításán át az adatvédelmi háttérig mindent megkapsz egy délelőtt alatt. A képzést dr. Teker Orsolya és Lévai Richárd együtt tartja, így egymás mellett ismered meg a legfontosabb adatvédelmi alapokat és a hatékonyan működő marketing megoldásokat.

A képzés előadói: dr. Teker Orsolya és Lévai Richárd

Liftup Social Media Hub Leader tagként  a felvételt korlátlan ideig visszanézheted.

Mit mondanak a Liftup Social Media Hub tagjai?

Alapvetően mindig nagyon aktuális témákkal foglalkoztok.
Ezért itt is egy nagy-nagy köszönetet küldök nektek.
A Liftup Social Media Hub ár - érték arányban kiváló és még kisvállalkozóként is elérhető a havidíja. Eleve nagyon tudok azonosulni a Liftup hozzáállásával. Nagyon tetszik a sok elemzés, mivel én is hasonlóan gondolkodom.

T.-Papp Ágnes

egyéni vállalkozó

A Liftup Social Media Hub azért előnyös nekünk, mert rengeteg munkát takarít meg. Nem kell Google-ben keresgélni,
portálokon kutatni, összeollózni, rendszeresen érkezik a
friss, aktuális, gyakorlati információ.

Kaszás Attila

owner/ceo, VIWA Vitamin Water

Rengeteg helyen olvasgathatsz érdekességeket a közösségi médiás marketingről, ma már a csapból is a tiktok, és az instagram folyik... De ha valós, hasznosítható tudást akarsz, akkor a legjobb hely Lévai Ricsiék tudástára, a Liftup Social Media Hub.

Dr. Gulyás Endre

Auriker Kft.

OK, eldöntötted, hogy

mindent megteszel a tudásod

naprakészen tartásáért ezzel pedig

a marketinged felfuttatásáért?

Itt az ideje, hogy csatlakozz a Liftup Social Media Hub-hoz!

Nézd át, mik várnak rád a Hubon belül, mi fog  segíteni a marketinged fejlesztésében!

Legyél naprakész! Képzés felvételek, előadások, esettanulmányok várnak rád

Minden ami ahhoz kell, hogy a folyamatosan megújuló közösségi platformokból a legtöbbet kihozd:

 • Minden héten új elemzés vagy esettanulmány. Egy gyors inspiráció, amit ha átfutsz könnyedén kapsz új ötleteket!
 • Minden hónapban két új előadás ami a közösségi marketing különböző területeire fókuszál a felületek beállításától a nyereményjáték tippeken át az adatvédelmi tudnivalókig. Ezeken belül pedig összekapcsolt előadás sorozatok is fogják segíteni a munkádat.
 • Előadás sorozatok, hogy el tudj mélyedni egy-egy témában. Ilyen volt például a Sikeres közösségi nyereményjátékok sorozat, hamarosan pedig a Toborzás a közösségi médiában és a Kiterjesztett valóság effekt készítés workshop sorozat vár rád.
 • Képzések felvételei: évente 11 képzés felvétele, amit két hétig visszanézhetsz, sőt, ha a Leader tagságot választod, akár korlátlanul hozzájuk férhetsz.
 • Részvételi lehetőség élőben a képzéseken Leader tagként.
 • Videótréningek, amik segítenek rendbe tenni az alapokat akár Instagram, akár TikTok hirdetésekről, akár a hatékony remarketinghez szükséges Konverziók API-ról van szó.
 • Fejlődési tervek, amik segítenek minden Leader tagot végigmenni egy-egy szakterületen. Az első ilyen például az Instagram és Facebook Hirdetések mesterkurzus.

 • Hogyan készíts eredményes Facebook-hirdetéseket? 2.0 letölthető ebook

Mi a Liftup Social Media Hub röviden?

Időt spórolhatsz, és szabadabban fejlesztheted magad és a cégedet, mert Lévai Richárd és a Liftup Akadémia legjobb élő közösségi marketing képzéseit, videós tananyagait és könyveit érheted el sokkal kényelmesebben, és hatékonyabban mint eddig. 

Igazítsd a fejlődésedet a saját ütemedhez, nézd vissza a videókat akkor, amikor igazán alkalmas Neked!

Ne félj attól, hogy azért nem tudsz fejlődni, mert egy képzés éppen nem fér bele!

Évente 11 képzés, 25-nél több előadás, 52 esettanulmány vár rád a 4 videótréning és a letölthető ebook mellett, könnyen elérhető módon!

2023 őszéne a Hub előadásaiban, képzéseiben és esettanulmányaiban arra fókuszálunk, hogyan lehet változatos módszerekkel felpörgetni a marketinget, legyen az a Podcast készítés, a chatbot építés, vagy a biztos technikai alapok megteremtése a Google Tag Manager-rel.

Csatlakozz a Hubhoz és maximalizáld a marketing lehetőségeidet a nehezedő körülmények ellenére!

 

A Hubban rendszeresen jelennek meg az új tartalmak, a naprakész, jó szakmai anyagok. Jó, hogy van egy menetrend, így előre tudom milyen irányba lehet fejlődni. A képzési anyagok és az esettanulmányok elég széles spektrumon mozognak, és nagyon jó az, hogy mindig küldik, milyen új előadásokat, videótréningeket érhetek el, ahogy azt is, mi vár rám a következő hónapokban. Fontos, hogy a rendszeres frissítésnek hála nem vagyok kiszolgáltatva annak, hogy ha megveszek egy új dobozos marketing tananyagot, akkor az elavulhat, egy év múlva lehet, hogy dobhatnám a kukába. Itt tudom, hogy minden folyamatosan frissül, így mindig naprakész tudok maradni.

Torkos Pál

Facebook API integrálása okán kerültem kapcsolatba a Liftup csapatával és az általuk üzemeltetett HUB-al. A fellelhető előadások és oktatóanyagok precíz és lényegre törekvő előadásmódja igazi pedagógiai érzéket tükröz. Mellőzi a sok helyen tapasztalt „önreklámot”, jól felépített és érthető, valóban hozzáadott értéket garantáló tartalmakhoz nyújt hozzáférést. Induló és haladó vállalkozásoknak garantál fejlesztő és a szakmai innováció területén hasznos, informatív anyagokat.

Gerlich Zsolt

marketingvezető, Server Line Kft – Print & Design

Amikor a fejedben már kavarog erről-arról valami ismeret, de semmi nem elég tiszta...
Amikor érzed, hogy lépned kell, és rendbe kell tenned az online marketinged...
Amikor szeretnél egy ügynökséggel együtt dolgozni, és érteni akarod a nyelvüket...
... akkor a legjobb, amit tehetsz, ha belépsz a Hub-ba.
Fantasztikus minőségű szakmai anyagok, amik mindent letisztáznak, ami korábban katyvasz volt.
Lépésről lépésre, alaposan ott van minden, amire szükséged lehet.
Köszönöm!

Hegyesi-Kovács Katalin

webdesigner, He-K-K Web

Előadások? Esettanulmányok? Képzési programok? De pontosan mik?

Nézz bele a Liftup Social Media Hubba! Ismerd meg mi vár rád!

A hatékony marketinghez felkészültség kell. Ezt adják Neked a Hub videótréningjei, előadásai, képzései és esettanulmányai.

Ajándék videótréningek: alapozd meg a tudásod!

A Liftup Social Media Hubban megtalálod azokat a videótrénineket is, amikkel a marketinged fontos területeit fejlesztheted könnyedén. A kifejezetten videós oktatóanyag formátumnak köszönhetően 10-15 perces blokkokban, gyorsan fel tudod dolgozni az adott témát, és persze bármikor visszanézheted. Így lesz időd elmélyülten kialakítani a legjobb stratégiát. Ezeket ajándékba kapod a havonta frissülő anyagok mellé! 
Ajándék értéke: 130.000 Ft!

Hatékony Instagram Hirdetések videótréning

Instagram hirdetések felkészítő mindenkinek, aki a fiatalokat szeretné megszólítani.

Technikai beállítások az adatvédelem mögött

Videótréning a marketing megoldásaid adatvédelmi alapjának biztosításához.

 

A sikeres TikTok hirdetések alapjai videótréning

Ismerd meg, és használd ki a TikTok hirdetési rendszerének lehetőségeit.

Ismerd meg, mi működik másnak: Esettanulmányok és elemzések

Minden héten egy új, rövid esettanulmány vagy elemzés vár rád a közösségi marketing legkülönbözőbb területeiről. Ha látod, hogy másnak mi működik, könnyedén tudsz új ötleteket gyűjteni. Nem kell, hogy magadon próbálj ki mindent, meríts inspirációt mások sikeréből!

Néhány az elérhető esettanulmányok közül:

 • Szöveges posztok: érdemes őket használni a Facebookon?
 • CAPI (Konverziók API): több adat, de mennyivel?
 • Reels hirdetések: megéri őket használni?
 • Interaktív matrica Instagram hirdetésben
 • 5 példa, hogyan lehet „hírlevél” alternatív a Messenger (az új Ismétlődő Értesítések hatása)
 • 3 példa, hogyan lehet hatékonyan leadeket gyűjteni Messengerben
 • Megéri ugyanazt a posztot többször kirakni?
 • Mennyi idő alatt lehet rövid videókat készíteni?
 • Lead gyűjtés TikTokon
 • Hogyan segít a TikTok pixel a célközönség elemzésben?
 • Nemzetközi kitekintő: közösségi média a szomszédos országokban 
 • Érdemes QR kódot használni? 

  Ne feledd, minden héten új esettanulmány segít az ötlet gyűjtésben és abban, hogy naprakész legyen a marketinged!

Hogyan fejlesztheted folyamatosan a marketinged? Havonta két exkluzív előadás segít benne!

Havonta két előadás keretében segítünk abban, hogy fejleszt a közösségi marketinged különböző területeit. Olyan exkluzív előadásokra számíthatsz, amik segítenek a jobb tartalomgyártásban, a weboldalad fejlesztésében, a fiókokhzo kapcsolódó adminisztrációs feladatokban, a marketinghez kapcsolódó adatvédelmi alapokban, vagy éppen az újdonságok követésében.

Néhány a már elérhető előadások közül:

 • Ötletek hatékony nyereményjátékokhoz 

  Milyen koncepció mentén érdemes kialakítani egy nyereményjátékot? Hogyan készítsd elő?Milyen megoldásokat válassz amik illenek az üzleti céljaidhoz?

 • Mindent az UTM paraméterekről: miért használd, hogyan állítsd be úgy, hogy az segítse a marketinged?
  Unalmasnak tűnik? Pedig lehet, hogy ezen múlik a kampányaid sikere…
 • Business Manager vs. Business Suite vs. Creator Studio. Mit hol találsz, és mit hol használj ahhoz, hogy hatékonyabb legyél?
 • Weboldalak, cookie-k, pixelek: mit érdemes tudni róluk, hogyan állítsd be a cookie bannered?
 • Hogyan hozd ki a legtöbbet a mobil hirdetéseidből? Avagy az Instant élmény lehetőségei és létrehozása
 • Facebook poszt írás miniworkshop: egyszerű módszer, amivel felpörgetheted a tartalomkészítést a közösségi médiában
 • Google Analytics 4 átállás alapozó előadás sorozat 
 • Vevőszerzés a közösségi médiában videótréning sorozat
 • Toborzás a közösségi médiában előadás sorozat
 • Google Tag Manager alapozó és a consent mód előadás sorozat októberben és novemberben
  Már most 20-nál több előadás vár rád, és ez havonta kettővel bővül.
  Csatlakozz a Hubhoz, és vegyél részt élőben izgalmas előadásainkon, vagy nézd őket meg felvételről, ha az Neked kényelmesebb!

Fejleszd magad rendszeresen képzéseinkkel!

A közösségi marketing sikerhez folyamatos fejlődés kell több területen a videós és szöveges tartalomgyártástól, a különböző platformok hirdetésein át a haladó technikai beállításokig. Viszont minden marketinges ideje és képzési kerete korlátozott.

Vagy legalábbis eddig az volt.

A Liftup Social Media Hubban évente 11 közösségi marketing képzés anyagát érheted el, így folyamatosan naprakész tudsz lenni.
A legfontosabb témákból évente két képzést is tartunk, hogy ne biztosan maradj le a változásokról.

Ha Expert tagként jelentkezel, akkor minden képzés videófelvételét megnézheted két hétig. Válaszd ezt, ha a határidő segít!

Ha Leader tagként jelentkezel, minden képzés anyagát korlátlan ideig és alkalommal nézheted meg. Válaszd ezt, ha évente többször is szeretnéd végignézni ugyanazt a témát, vagy nincs időd megvárni a következő alkalmat!

Képzések, amiket a Liftup Social Media Hub tagjai elérhetnek:

 • Alapozó Instagram és Facebook Hirdetések 
 • Instagram és Facebook Hirdetések Szuperhatékonyan
 • Listaépítés Biztonságosan és Hatékonyan
 • Építs Te is Tartalompiramist Több Platformra
 • Készíts Rövid Videókat Könnyedén
 • Haladó Instagram és Facebook Hirdetések 
 • A+ Messenger marketing képzés: üzenetektől a chatbot építésig (december)
 • Közösségi Marketing Restart
 • Podcast + Marketing képzés októberben

  A Liftup Social Media Hub Leader tagjai minden korábbi képzés felvételét korlátlan ideig és alkalommal nézhetik meg, az aktuális képzésekbe pedig becsatlakozhatnak.
  A Liftup Social Media Hub Leader tagjai minden képzés felvételét a képzés időpontja után két hétig akár több alkalommal is megnézhetik.

Akik a Liftup Social Media Hub-ban segítik,

hogy naprakész és sikeres legyél

Lévai Richárd

A program vezetője, Magyarország egyik legismertebb közösségi marketing szakembere, aki több, mint 20 éve segíti a vállalkozásokat.

12 éve tart képzéseket, a Facebook Blueprint minősítései közül többet megszerzett, a hivatalos Facebook marketing partner program tagja volt 3 éven keresztül.

Több marketing szakkönyv szerzője, szakmai konferenciák rendszeres előadója.

dr. Teker Orsolya

Adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász

Jogi szakértő, aki az online marketinggel kapcsolatos kihívásokkal is napi gyakorlati szinten képben van. Cég- és projektmenedzsmenttel kapcsolatos évtizedes tapasztalatai nagyban segítik, hogy nem csak jogi oldalról, de folyamatok és az eredményesség oldaláról is tudja vizsgálni és mérlegelni a lehetőségeket.

A GDPR IRÁNYTŰ Online marketinghez című könyv társszerzője.

Hol találkozhattál velünk?

Kutatásainkkal, interjúinkkal, cikkeinkkel esettanulmányainkkal a legkülönbözőbb szakmai és közéleti médiumokban találkozhattál. Íme néhány felület, ahol már megjelentünk.

Szerezd meg Te is a magabiztosságot és naprakészséget jelentő tudást, a Liftup Social Media Hub anyagai és szakértői segíteni fognak! 

Naprakész marketing tudás
+
biztonságot adó jogi- és adatvédelmi háttér

Több, mint közösségi marketing:
biztosítsd be a munkád sikerét!

Mit érsz sikeres kampányokkal, eredményes kommunikációval, ha közben

 • bizonytalan vagy a nyereményjátékaid szabályai miatt?
 • kétségeid vannak a munkatársak fotózásával kapcsolatban?
 • ha az ügynökség és a megrendelő közötti viszony tisztázatlan ezért kockázatos?
 • ha félsz, hogy elveszik a hírlevél listád a rossz adatvédelem miatt?

Számos olyan helyzet van, ami alááshatja a sikeredet, veszélyezteti a céged, és álmatlan éjszakákat, feszült helyzeteket hozhat.

A Liftup Social Media Hub többet ad a marketinges tudásnál:

 • adatvédelmi háttérrel kiegészített marketinges képzések, 
 • marketinghez kapcsolódó jogi alapokról szóló előadások,
 • ügynökség, és marketinges sikeres együttműködéséhez szükséges alapok,
 • adminisztratív háttérrendszerek bemutatása

Biztosítsd a marketinged és a céged sikerét! Vértezd fel magad a
marketinghez szorosan kapcsolódó jogi és adatvédelmi alapokkal!
Ebben is segít a Liftup Social Media Hub!

Szeretnél ajándékot?
Persze, ki ne szeretne? 😉

Kedvezmények és ajándékok a sikeres 2023-as évehez!

Ajándékok:
A havonta frissülő tudásanyagok mellé 4 videótréninget kapsz ajándékba, amikkel megalapozhatod a tudásod!
Az ajándék videótréningek értéke 130.000,- Ft

Kedvezmény:
Expert és Leader tagság esetén 2 hónapnyi kedvezményt kapsz az előfizetési díjból, ha egy egész évet egyben fizetsz ki. Ez az alap.

A közösségi marketing hosszú távú elköteleződést jelent. Idő kell ahhoz is, hogy megismerjük a jól működő módszereket, felvértezzük magunkat a sikert hozó tudással. Ebben segítenek az éves csomagjaink és a korlátozott ideig elérhető 6 havi csomagjaink.

Éves csomagok:

Liftup SMH Expert 107.800 Ft + Áfa helyett:
89900 Ft + Áfa / év 
+ ajándék könyvcsomag

Liftup SMH Leader 238.800 Ft + Áfa helyett:
199.900 Ft + Áfa / év
+ ajándék könyvcsomag
+ 2 óra konzultáció ajándék

Válassz közülük, és tedd sikeressé velük a 2023-as évedet!

Haladó szellemű, és sikerorientált marketingesként fontosnak tartom a trendek mellett a marketingszakmai változások, újítások, gyakorlati elemek megismerését és folyamatos figyelemmel követését is. Számos támogató platform található az interneten, mégis a Lévai Ricsi által megálmodott Media Hub kezdeményezés lett számomra a tökéletes mankó. Végre nem csak szinten tartható a tudásom, hanem folyamatosan fejleszthető is. Rendre azon kapom magam, hogy mire bennem megfogalmazódna egy újabb több tényezőből összerakott szakmai kérdés, már el is késtem annak feltevésével. A Media Hub tájékoztat, edukál, és interakcióra késztet. Tökéletes platform az online marketing szakemberek számára.

Hartai - Cselényi Krisztina

marketing menedzser, LAMBDA SYSTEME Kft.

Szövegíróként, újságíróként, marketing és PR tanácsadóként használom a Hub felületét, hogy megértsem a Facebook, Instagram, TikTok hirdetési rendszereit és naprakész
maradhassak, illetve fejlesszem magam ezen a téren. Kreatív szakemberként távol áll(t) tőlem a számok világa, valamint a hirdetéskezelés és -optimalizálás, és noha mindig van hova fejlődni (főleg manapság), elmondhatom, hogy Ricsiék tananyagai által sikerült teljesebb képet kapnom erről az egészről - ügyfeleim nagy örömére. Tetszik, hogy a tananyagok kezdőknek és haladóknak is szólnak, hogy példákon, esettanulmányokon át nyerek betekintést egy-egy eljárás, folyamat erősségeibe vagy épp gyenge pontjaiba, hogy
könnyen kezelhető, átlátható a hub felülete. Köszönöm, Liftup, keep goin'! 

Zahorján Ivett

Mennyit ér a Liftup Social Media Hub tagság?

Mennyit ér, ha folyamatosan, szabadon, hozzájutsz minden képzési anyaghoz, amire szükséged van?

A közösségi marketing folyamatos fejlődést igényel, de az információkat egyedül keresgélni rengeteg plusz idő, ha pedig minden fontos képzésre eljár valaki, az hatalmas kiadást jelent, még ha – mint befektetés meg is éri.

Ezen segít a Liftup Social Media Hub.
Hogyan? Számoljunk!

Ha az Expert tagságot választod például egy évre, akkor biztosan hozzáférsz 11 nagy képzésünk videófelvételéhez.
Ezek díja átlagosan 25.000 Ft (+Áfa), vagyis ha mindegyiken szeretnél részt venni, akkor egy év alatt kb. 275.000 forintba kerülne az, hogy naprakész maradj. A Liftup Social Media Hubban mindegyiket megnézheted majd felvételről két hétig.

Ehhez ad még Neked Hub különböző exkluzív előadásokat, egy év alatt 24-t. Egy ilyen előadás díja 10.000 Ft + Áfa lehetne. De igazából ez exkluzív, így itt olyan anyagokat is találsz, amiket máshol nem.

Ehhez tartoznak az ajándék videótréningek 240.000 Ft értékben, az esettanulmányok minden héten…

Vagyis nyugodtan kalkulálhatsz úgy, hogy Expert tagként évente több, mint 500.000 forintnyi képzési anyag közül válogathatsz.
Ennek díja 8.900 Ft + Áfa havonta, és mindössze 89.900 Ft + Áfa évente.

Válaszd ezt, és rögtön hozzáférsz olyan anyagokhoz, mint a Toborzás előadás sorozat vagy az AR workshop, a rengeteg esettanulmányról nem is beszélve! Októberben megnézheted a Podcast + Marketing képzés felvételét két hétig, decemberben pedig az A+ Messenger marketing workshop felvételét két hétig.

Még jobban jársz, ha a Leader tagságot választod.
Ebben az esetben ugyanis a fenti összeghez hozzáadódik annak a 7 képzésnek az értéke is, amit ebben az évben tartottunk, és amik 185.000 forintba kerültek volna Neked, ha mindegyiken részt szerettél volna venni. Összesen közel 700.000 forintnyi képzési anyagról beszélünk ha a következő éves időszakot is hozzávesszük. 
Viszont ha most csatlakozol havonta mindössze  19.900 Ft-ért (+ Áfa), akkor ezeket azonnal megnézheted felvételről. Ha az éves előfizetést választod még jobban jársz, ebben az esetben mindössze 19.900 Ft + Áfa lesz az előfizetési díjad, ráadásul ahhoz még két óra konzultációt is kapsz ajándékba. Ennek díja önmagában 100.000 Ft lenne.

Ráadásul rögtön hozzáférsz például a Haladó hirdetési képzés anyagához, a Rövid videó készítés workshop felvételéhez vagy a Lead hirdetés webinárium videóihoz. A decemberi A+ Messenger marketing workshopon és az októberi Podcast + marketing képzésen pedig élőben is részt vehetsz.

Ne hagyd, hogy bármi korlátozza a fejlődésed és a sikered!
Legyél naprakész, legyél birtokában folyamatosan a jól működő marketing megoldásoknak! Válaszd ki ehhez, a szimpatikus csomagot, és csatlakozz a Liftup Social Media Hubhoz!

Válaszd ki, melyik csomag segíti a sikeresmarketingedet!

Az Expert csomagban minden előadáson részt vehetsz, az Instagram és Facebook hirdetéskezelés szuperhatékonyan képzést a többi képzéssel együtt pedig két hétig nézheted meg felvételről. A Leader csomagban minden képzésen élőben részt vehetsz és az összes képzés felvételét pedig korlátlan ideig visszanézheted.

Válaszd ki, a csomagok közül azt, amelyik a legjobban fogja segíteni a fejlődésed, melyik keretében férsz hozzá az Instagram és Facebook hirdetéskezelés szuperhatékonyan képzéshez!

A kattintás után megérkezel az űrlapra, ahol véglegesítheted a megrendelésed.

Mit mondanak a Social Media Hub tagjai?

Haladó szellemű, és sikerorientált marketingesként fontosnak tartom a trendek mellett a marketingszakmai változások, újítások, gyakorlati elemek megismerését és folyamatos figyelemmel követését is. Számos támogató platform található az interneten, mégis a Lévai Ricsi által megálmodott Media Hub kezdeményezés lett számomra a tökéletes mankó. Végre nem csak szinten tartható a tudásom, hanem folyamatosan fejleszthető is. Rendre azon kapom magam, hogy mire bennem megfogalmazódna egy újabb több tényezőből összerakott szakmai kérdés, már el is késtem annak feltevésével. A Media Hub tájékoztat, edukál, és interakcióra késztet. Tökéletes platform az online marketing szakemberek számára.

Hartai - Cselényi Krisztina

marketing menedzser, LAMBDA SYSTEME Kft.

Szövegíróként, újságíróként, marketing és PR tanácsadóként használom a Hub felületét, hogy megértsem a Facebook, Instagram, TikTok hirdetési rendszereit és naprakész
maradhassak, illetve fejlesszem magam ezen a téren. Kreatív szakemberként távol áll(t) tőlem a számok világa, valamint a hirdetéskezelés és -optimalizálás, és noha mindig van hova fejlődni (főleg manapság), elmondhatom, hogy Ricsiék tananyagai által sikerült teljesebb képet kapnom erről az egészről - ügyfeleim nagy örömére. Tetszik, hogy a tananyagok kezdőknek és haladóknak is szólnak, hogy példákon, esettanulmányokon át nyerek betekintést egy-egy eljárás, folyamat erősségeibe vagy épp gyenge pontjaiba, hogy
könnyen kezelhető, átlátható a hub felülete. Köszönöm, Liftup, keep goin'! 

Zahorján Ivett

Alapvetően mindig nagyon aktuális témákkal foglalkoztok.
Ezért itt is egy nagy-nagy köszönetet küldök nektek.
A Liftup Social Media Hub ár - érték arányban kiváló és még kisvállalkozóként is elérhető a havidíja. Eleve nagyon tudok azonosulni a Liftup hozzáállásával. Nagyon tetszik a sok elemzés, mivel én is hasonlóan gondolkodom.

T.-Papp Ágnes

egyéni vállalkozó

A Liftup Social Media Hub azért előnyös nekünk, mert rengeteg munkát takarít meg. Nem kell Google-ben keresgélni,
portálokon kutatni, összeollózni, rendszeresen érkezik a
friss, aktuális, gyakorlati információ.

Kaszás Attila

owner/ceo, VIWA Vitamin Water

Rengeteg helyen olvasgathatsz érdekességeket a közösségi médiás marketingről, ma már a csapból is a tiktok, és az instagram folyik... De ha valós, hasznosítható tudást akarsz, akkor a legjobb hely Lévai Ricsiék tudástára, a Liftup Social Media Hub.

Dr. Gulyás Endre

Auriker Kft.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen segítséget kapok a marketingem fejlesztéséhez?

A Liftup Social Media Hub képzéseiben és előadásaiban kiemelt szerepet kapnak azok a technológiák és stratégiák amik segítségével felkészülhetsz az új kihívásokra.

A Podcast + Marketing képzéstől a Konverziók API telepítés videótréningen át az Instagram és Facebook hirdetési képzésen át a Mesterséges Intelligencia előadásokig  fogunk foglalkozni a szükséges módszerekkel.

Ezen felül további előadások és képzések segítenek abban, hogy pótolni tudd az csökkenő eléréseket, és erősateni tudd a kapcsolatodat a potenciális vevőiddel. 

Stratégiát, bevált tippeket, napi gyakorlathoz szükséges útmutatókat és esettanulmányokat is találsz a Hubban, amiket alkalmazva felpörgetheted a marketinged eredményeit. 

Az ajándék könyvek fizikai, vagy e-könyvek?
Az éves előfizetőknek nyomtatott könyveket küldünk ajándékba házhozszállítással, magyarországi címre: a GDPR IRÁNYTŰ online marketinghez című könyvet, a hozzá tartozó munkafüzetet és a Hogyan adj eredményesen a közösségi médiában? 2.0 könyvet vehetik kézhez.
Ezen kívül minden tag letöltheti a Hogyąn készíts eredményes Facebook-hirdetéseket? 2.0 című könyvet ebook formában.
Hogyan fizethetek?

A Liftup Social Media Hub előfizetését automatikusan vonjuk le arról. a bankkártyáról, amit a megrendeléskor megadtál.
A tranzakciók biztonságáról az OTP SimplePay rendszere gondoskodik.

Válthatok-e a csomagok között menet közben?

Igen, válthatsz, a belépés után a profilod beállításai között.

Hogyan és mikor mondhatom le az előfizetésem?

Bármikor lemondhatod, mindössze egy e-mail-t kell írnod az ügyfélszolgálatunkak az [email protected] címre. Kollégáink egy napon belül törlik a tagságot, és leállítják az automatikus terheléseket.

Mit kockáztatok ha csatlakozom a Hubhoz?

8.990 Ft + Áfá vagy 19.990 Ft + Áfát.
Ennyibe kerül az, hogy egy hónapig tag legyél, megnézd az aktuális előadásokat, átnézd a korábbi előadások, képzések felvételét és beleolvass az esettanulmányokba.

Ezekből már önmagukban fogsz annyi új ötletet és tudást kapni, amiért az első hónap biztosan megéri.

Ha pedig úgy látod, hogy még sincs időd a Hubra, vagy ez mégsem Neked való, bármikor lemondhatod.

Bizonytalan vagy?

Tényleg nincs jobb mód, minthogy csatlakozol legalább egy hónapra és megnézed a saját szemeddel, milyen anyagok vannak a Hubban, amik segíthetnek a marketinged felpörgetésében!

 

Van olyan képzés, amihez csak a Leader szinten férek hozzá?

Az Expert csomagot választók minden előadáshoz videótréninghez és esettanulmányhoz korlátlan ideig hozzáférnek, az előadásokat azonban csak felvételről nézhetik meg a publikálás után két hétig.

A Leader előfizetők az képzések felvételét is megnézhetik korlátlan ideig, plusz élőben is becsatlakozhatnak a képzésekbe.

Például a decemberi A+ Messenger marketinggel foglalkozó  foglalkozó képzésen a Leader tagok részt vehetnek (sőt ők már most is megnézhetik a januári képzés felvételét), a képzés után pedig korlátlan ideig nézhetik meg az új képzés videófelvételét. Az Expert tagok is megnézhetik a képzési videófelvételeket akár többször is. Erre kényelmesen lesz idejük a chatbot építésről is szóló  képzés esetében egészen december végéig (a képzés után két hétig).

Havi, vagy éves képzést érdemes választani?

A közösségi marketing folyamatos felkészülést, állandóan naprakészen tartott tudást igényel.
Ezt segíti a Hub és ezt segítik az éves csomagok, amikkel még elérhetőbbek a naprakész, gyakorlati tudásanyagok.

Válaszd az éves és le van a gondod a következő időszak közösségi marketing képzéseiről! Ráadásul kedvezményeket és ajándékokat kapsz.

Válaszd a havi előfizetést, és próbáld ki, mit nyújt Neked a Liftup Social Media Hub! Így bármikor lemondhatod, ha pedig megtetszett, bármikor válthatsz a kedvezményes éves csomagra.

Expert vagy Leader előfizetést érdemes választani?

A Liftup Social Media Hub Expert tagjai minden tartalomhoz hozzáférnek, de a képzése felvételét csak két hétig érhetik el. Így költséghatékonyan tudnak fejlődni, ráadásul segít ez a konstrukció azoknak, akiknek jól jön a határidő nyomása.

A Leader tagok élőben részt vehetnek a képzéseken, webináriumokon, ráadásul minden képzés videófelvételt korlátlan ideig tudnak visszanézni.

Ez ideális akkor, ha nincs idő kivárni egy képzés időpontját, mert azonnali fejlődésre van szükség.

Hogyan vehetek részt a képzéseken Leader vagy Teams tagként?

A Leader és a Teams tagokat a képzések meghirdetésekor értesíteni fogjuk, és a képzéseket megelőző két hétig korlátlanul jelentkezhetnek. Így a Leader és aTeams tagoknak elsőbbségük lesz a jelentkezés során. A képzés időpontja előtti két hétben is lesz lehetőségük jelentkezni a szabad helyek függvényében. 

A közösségi média változásai nem állnak meg, Te se várj tovább!

Csatlakozz a Liftup Social Media Hubhoz, és kezdd el megismerni és feldolgozni azokat a módszereket, amikkel nyugodtan állhatsz a 2024-es kihívások elé!

Csak 8.990 Ft + Áfát kockáztatsz. Ne várj tovább az eredményeid növelésére!