Oldal kiválasztása

Konverziók API (CAPI), Google Analytics 4,

chatbotok, adatbázis építés…

hogyan  készülsz fel a 2023-as kihívásokra kapkodás és szorongás nélkül?

Gyakorlati képzések és előadások a Liftup Social Media Hubban azoknak a marketingeseknek, akik sikeresek szeretnének lenni 2023-ban!

A nehezedő célzások, a bonyolultabb adatvédelmi megoldások, az egyre nagyobb kihívást jelentő körülmények sem lesznek akadályai a sikerednek.

Az oktatási platform képzései, előadásai és esettanulmányai ebben segítenek Neked!

Képzések, előadások a Liftup Social Media Hubban, amikkel felpörgetheted a közösségi marketinged eredményeit

Hiába változnak a mérési módszerek, hiába alakul át az adatvédelmi környezet, ha felkészülsz, 2023-ban és utána is sikeres lehetsz. Lássuk melyek a legfontosabb képzések és oktatóanyagok, amik segítenek ebben!

Konverziók API (CAPI) lépésről-lépésre videótréning

Bosszant, hogy csökken az Instagram és Facebook hirdetéseid hatékonysága?
Ennek egyik oka az lehet, hogy a Facebook pixel már nem tud elég adatot szolgáltatni a látogatóidról. Így nem elég jók a célközönségeid, nem elég pontos a konverziómérés.

A megoldás: a Konverziók API!
Tudj meg róla mindent ebből a 3 és fél órás videótréningből, ami lépésről lépésre vezet végig az alapoktól a telepítésen át az optimalizálásig!

Regisztrálja a Liftup Social Media Hubra Expert, Leader vagy Teams csomagunk valamelyikében és azonnal hozzáférsz ehhez a hiánypótló videótréninghez, amelyik segít megalapozni a hirdetéseid – és ezeken keresztül – a marketinged sikerét!

A Meta Konverziók API (CAPI) lépésről- lépésre videótréning tematikája

 • Mi az a Konverziók API, és miért fontos?
 • CAPI telepítés WordPress weboldalakba PixelYourSite segítségével
 • CAPI telepítés Google Tag Manager segítségével
 • CAPI telepítés Cloudflare Zaraz segítségével
 • Hibakeresés és optimalizálás
 • EMQ (eseménymegfeleltetési minőség) javítása

A videótréning nem csak a telepítési alapokat mutatja be.
Az események, eseményparaméterek, felhasználói adatok átadásába is bevezet annak érdekében, hogy ne „csak” feltelepítve legyen a Konverziók API a weboldaladra, hanem abból valóban értékes adatokat kapj a hirdetési kampányaidhoz és a konverzió optimalizáláshoz!

Éppen ezért a Konverziók API (CAPI) videótréning mellett további linkeket, segítségeket, esettanulmányokat is találsz, ráadásul a Liftup Social Media Hub további videótréningjei és oktatóanyagai segítéségével minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy a mérési rendszered és a konverziókövetési megoldásaid támogassák a marketinged növekedését!
Csatlakozz most a Liftup Social Media Hubhoz és biztosítsd be a marketinged technikai alapjait a Meta Konverziók API (CAPI) lépésről-lépésre videótréning segítségével!

Google Analytics 4 átállás előadás sorozat felvétel

Július elsejével a Universal Analytics már nem fogad adatokat, éppen ezért fontos, hogy minél előbb beállítsd az új rendszert, és megismerd azokat a jelentéseket, amikkel követheted a marketinged eredményét!

Nézd vissza a három részes GA4 átállás előadássorozatot, és ismerd meg, hogyan érdemes használnod a Google Analytics 4-et!

Ismerd meg a legfontosabb beállításokat, jelentéseket, és mindent ami ahhoz kell, hogy júliustól is nyugodtan tudd optimalizálni a marketinged a weboldalad adatainak segítségével!

Ebben segít ez az előadás sorozat, ami elérhető minden Liftup Social Media Hub tag számára!

Instagram és Facebook hirdetéskezelés szuperhatékonyan

 • Hogyan tudsz több lépcsős hirdetési kampányt gyorsan felépíteni a Hirdetéskezelőben?
 • Milyen hirdetési megoldások segítik azt, hogy gyorsan tudj új hirdetés verziókat, új kampányokat felépíteni?
 • Hogyan működik az A/B teszt a Meta hirdetési rendszerében?
 • Hogyan tudod gyorsan kielemezni a kampányaid eredményeit?

Többek között erről fog szólni az Instagram és Facebook hirdetéskezelés szuperhatékonyan képzés, ahol gyakorlatban nézzük végig a legjobban működő hirdetési megoldásokat.

Az képzés időpontja: 2023. március 28. 09:00-12:30
A képzést tartja: Lévai Richárd.

Liftup Social Media Hub Expert tagként visszanézheted a felvételét két hétig, Leader tagként pedig részt vehetsz élőben az online előadáson, a felvételt pedig korlátlan ideig visszanézheted.

 

A+ Messenger Marketing workshop felvétel

Akár offline rendezvényt szeretnél támogatni, akár a hírleveledhez keresel hatékony kiegészítést, a Messenger platform és a chatbotok rengeteg lehetőséget kínálnak.

Az A+ Messenger Marketing workshop segít Neked a saját megoldásaid megtervezésében és felépítésében egyaránt. Automatizálj, aktivizáld a célcsoportod és építs adatbázist a workshop segítségével!

Az A+ Messenger Marketing Workshop anyaga a Leader tagok számára korlátlan alkalommal visszanézhető.

Listaépítés biztonságosan és hatékonyan képzés Lead hirdetéssel

Az e-mail lista továbbra is hatékony megoldás ahhoz, hogy rendszeresen elérd a célcsoportod. Használd ki a közösségi platformok beépített űrlapokat használó hirdetési megoldásait (Lead hirdetések), és építs olyan adatbázist, amivel optimalizálni tudod a marketing folyamataid, és áthidalhatod a cookie mentes világ szakadékait!

A Listaépítés biztonságosan és hatékonyan képzésnél a listaépítő marketing ötletektől a Lead hirdetések beállításán át az adatvédelmi háttérig mindent megkapsz egy délelőtt alatt. A képzést dr. Teker Orsolya és Lévai Richárd együtt tartja, így egymás mellett ismered meg a legfontosabb adatvédelmi alapokat és a hatékonyan működő marketing megoldásokat.

A képzés időpontja: 2023.04.25. 09:00-12:30

A képzés előadói: dr. Teker Orsolya és Lévai Richárd

Liftup Social Media Hub Expert tagként visszanézheted a felvételét két hétig, Leader tagként pedig részt vehetsz élőben az online előadáson, a felvételt pedig korlátlan ideig visszanézheted.

Marketing dashboard készítés

Hogyan tudsz egyszerűen készíteni egy olyan áttekintő felületet, amiben a Google Analytics, a Facebook oldal, a Facebook hirdetés, az Instagram profil és a többi fontos felületed legfontosabb mutatói egymás mellett láthatók?
Hogyan tudsz olyan részletes információkat megtudni a Facebook oldaladról, mint például az organikus elérések?

Ezt fogod megismerni ebből az egy órás videóból, amelyikben a Google Sheet és Looker Studio segítségével fogunk lépésről lépésre összerakni egy egyszerű marketing dashboardot.

Az előadás felvétele visszanézhető a Liftup Social Media Hubban korlátlan alkalommal minden tag számára.

 

Marketing automatizálás egyszerűen

Hogyan fognak a Lead hirdetésben vagy a chatbotodban összegyűjtött adatok átkerülni a hírlevél rendszeredbe? Hogyan tudod automatizálni a több platformos kommunikációt?

Ezeket a lehetőségeket nézzük meg lépésről lépésre a Zapier rendszerének segítségével.

Az előadás időpontja: 2023. május 11. 14:00
Az előadást tartja: Lévai Richárd

Az előadás felvétele visszanézhető a Liftup Social Media Hubban korlátlan alkalommal minden tag számára.

Kreatív videós műhely 

Hogyan hozhatod ki a legtöbbet a rövid videókból?
Nyerő formátumok, szuper forgatókönyvek praktikus alkalmazások azoknak, akik szeretnének minél eredmények lenni több platformon.

TikTok, Instagram, Facebook, YouTube, sőt már a LinkedIn kommunikáció sem képzelhető el hatásos videók nélkül. Hirdetésekben pedig kifejezetten előnyös a mozgóképes formátum.

A képzésen a videó formátumoktól a jól bevált forgatókönyveken át a videókészítési eszközökig és alkalmazásig nézünk végig minden fontos lépést gyakorlatban.

A képzés anyaga a Leader tagok számára korlátlan alkalommal visszanézhető.

Toborzás a közösségi médiában előadás sorozat

A célzási korlátozások bevezetése és az állásajánlat posztok megszűnése után igazi kihívás lett a toborzás a közösségi oldalakon. Pedig a potenciális munkavállalók ott vannak Facebookon, LinkedIn-en, Instagramon, sőt már TikTokon is. Az előadás sorozatban a toborzó felületektől a hirdetési lehetőségeken át az adatvédelmi vonatkozásokig nézzük végig a toborzási folyamatot.

Az előadások felvétele visszanézhető a Liftup Social Media Hubban korlátlan alkalommal minden tag számára.

Építs Te is tartalompiramist több platformra képzés

TikTok, Facebook, Instagram, YouTube, Facebook, blog, hírlevél, podcast, LinkedIn… A célcsoportod mindenhol ott lehet, de hogyan tudsz egyszerűen és gyorsan kommunikálni egyszerre több platformon úgy, hogy ne vigye el az összes időd és energiád?

A megoldás: építs Te is tartalompiramist a megfelelő módszerek és eszközök használatával!
Ezen a képzésen erről lesz szó gyakorlatban.
Végignézzük a tartalom stratégiától kezdve a videó készítésen át a tartalmi mutációk létrehozását is.

A képzés időpontja: 2023. május 30. 09:00-12:30
Előadó: Lévai Richárd

A képzés anyaga a Leader tagok számára korlátlan alkalommal visszanézhető, az Expert tagok pedig két hétig nézhetik meg a felvételt.

 

Kiterjesztett valóság effekt készítő workshop sorozat

Mutasd be távolról a termékeidet!
Vond be a márkaépítésbe a célcsoportodat szórakoztató módon! Kiterjesztett valóság effektekkel ezt megteheted, ráadásul nem csak azért, mert ez szórakoztató és trendi. A kiterjesztett valóság a felmérések szerint erősebb kötődést alakít ki a célcsoport és a márka között, ráadásul hatékonyan ösztönöz vásárlásra is. Ismerd meg gyakorlatban, hogyan lehet egyszerűen kiterjesztett valóság effekteket készíteni három részes workshop sorozatunkban, ahol lépésről lépésre ismered meg a fejlesztést. Ráadásul mindezt úgy, hogy ehhez nem kell programozó és grafikusi tudás sem!

A gyakorlati előadások felvétele visszanézhető a Liftup Social Media Hubban korlátlan alkalommal minden tag számára.

Haladó Instagram és Facebook hirdetési képzés

Ha azt tapasztalod, hogy romlik a Facebook hirdetéseid hatékonysága, ennek egyik oka az adatvédelmi környezet változás lehet. A mobilok terjedése, a webes böngészők külső süti korlátozásai nehezítik a hirdetési platformok adatgyűjtését. Jó hír, hogy van megoldás.

Erről szól a Haladó Instagram és Facebook hirdetések képzés, ahol a Konverziók API alapjain keresztül a platformon belüli célközönség építésig fogsz segítséget kapni.

A képzés időpontja: 2023. június 20-21
A képzést tartja: dr. Teker Orsolya és Lévai Richárd

Liftup Social Media Hub Expert tagként visszanézheted a felvételét két hétig, Leader tagként pedig részt vehetsz élőben az online előadáson, a felvételt pedig korlátlan ideig visszanézheted.

Mesterséges Intelligencia eszközök a marketingben

Midjourney, Chat GPT, Dall-E… minden nap olvasni ezekről és a hasonló mesterséges intelligencia alapú megoldásokról, és arról, hogyan változtatják ezek meg többek között a marketinget is. Ezen az előadáson ennek a gyakorlati lépéseit fogjuk megnézni, és azokat a tapasztalatokat fogod megismerni, amiket az elmúlt hónapokban szereztünk, miközben hirdetéseket, weboldal illusztrációkat, vagy éppen tartalmakat készítettünk mesterséges intelligencia alapú eszközök segítségével.

Az előadás időpontja: 2023. május 25. 14:00
Az előadást tartja: Lévai Richárd

Az előadás felvétele visszanézhető a Liftup Social Media Hubban korlátlan alkalommal minden tag számára.

Mit mondanak a Liftup Social Media Hub tagjai?

Alapvetően mindig nagyon aktuális témákkal foglalkoztok.
Ezért itt is egy nagy-nagy köszönetet küldök nektek.
A Liftup Social Media Hub ár - érték arányban kiváló és még kisvállalkozóként is elérhető a havidíja. Eleve nagyon tudok azonosulni a Liftup hozzáállásával. Nagyon tetszik a sok elemzés, mivel én is hasonlóan gondolkodom.

T.-Papp Ágnes

egyéni vállalkozó

A Liftup Social Media Hub azért előnyös nekünk, mert rengeteg munkát takarít meg. Nem kell Google-ben keresgélni,
portálokon kutatni, összeollózni, rendszeresen érkezik a
friss, aktuális, gyakorlati információ.

Kaszás Attila

owner/ceo, VIWA Vitamin Water

Rengeteg helyen olvasgathatsz érdekességeket a közösségi médiás marketingről, ma már a csapból is a tiktok, és az instagram folyik... De ha valós, hasznosítható tudást akarsz, akkor a legjobb hely Lévai Ricsiék tudástára, a Liftup Social Media Hub.

Dr. Gulyás Endre

Auriker Kft.

OK, eldöntötted, hogy

mindent megteszel a tudásod

naprakészen tartásáért ezzel pedig

a marketinged felfuttatásáért?

Itt az ideje, hogy csatlakozz a Liftup Social Media Hub-hoz!

Nézd át, mik várnak rád a Hubon belül, mi fog  segíteni a marketinged fejlesztésében!

Legyél naprakész! Képzés felvételek, előadások, esettanulmányok várnak rád

Minden ami ahhoz kell, hogy a folyamatosan megújuló közösségi platformokból a legtöbbet kihozd:

 • Minden héten új elemzés vagy esettanulmány. Egy gyors inspiráció, amit ha átfutsz könnyedén kapsz új ötleteket!
 • Minden hónapban két új előadás ami a közösségi marketing különböző területeire fókuszál a felületek beállításától a nyereményjáték tippeken át az adatvédelmi tudnivalókig. Ezeken belül pedig összekapcsolt előadás sorozatok is fogják segíteni a munkádat.
 • Előadás sorozatok, hogy el tudj mélyedni egy-egy témában. Ilyen volt például a Sikeres közösségi nyereményjátékok sorozat, hamarosan pedig a Toborzás a közösségi médiában és a Kiterjesztett valóság effekt készítés workshop sorozat vár rád.
 • Képzések felvételei: évente 11 képzés felvétele, amit két hétig visszanézhetsz, sőt, ha a Leader tagságot választod, akár korlátlanul hozzájuk férhetsz.
 • Részvételi lehetőség élőben a képzéseken Leader tagként.
 • Videótréningek, amik segítenek rendbe tenni az alapokat akár Instagram, akár TikTok hirdetésekről van szó.
 • Fejlődési tervek, amik segítenek minden Leader tagot végigmenni egy-egy szakterületen. Az első ilyen például az Instagram és Facebook Hirdetések mesterkurzus.

 • Hogyan készíts eredményes Facebook-hirdetéseket? 2.0 letölthető ebook

Mi a Liftup Social Media Hub röviden?

Időt spórolhatsz, és szabadabban fejlesztheted magad és a cégedet, mert Lévai Richárd és a Liftup Akadémia legjobb élő közösségi marketing képzéseit, videós tananyagait és könyveit érheted el sokkal kényelmesebben, és hatékonyabban mint eddig. 

Igazítsd a fejlődésedet a saját ütemedhez, nézd vissza a videókat akkor, amikor igazán alkalmas Neked!

Ne félj attól, hogy azért nem tudsz fejlődni, mert egy képzés éppen nem fér bele!

Évente 11 képzés, 25-nél több előadás, 52 esettanulmány vár rád a 4 videótréning és a letölthető ebook mellett, könnyen elérhető módon!

2023 tavaszán a Hub előadásaiban, képzéseiben és esettanulmányaiban arra fókuszálunk, hogyan lehet felkészülni a megváltozott adatvédelmi környezetre, a cookie mentes marketing világára.

Csatlakozz a Hubhoz és maximalizáld a marketing lehetőségeidet a nehezedő körülmények ellenére!

 

Előadások? Esettanulmányok? Képzési programok? De pontosan mik?

Nézz bele a Liftup Social Media Hubba! Ismerd meg mi vár rád!

megkapod az Inspiráció szint összes videós anyagát, részt vehetsz az élő előadásokon. De az Expert szinten a következő remek oktatóanyagok és képzések segítenek!

Ajándék videótréningek: alapozd meg a tudásod!

A Liftup Social Media Hubban megtalálod azokat a videótrénineket is, amikkel a marketinged fontos területeit fejlesztheted könnyedén. A kifejezetten videós oktatóanyag formátumnak köszönhetően 10-15 perces blokkokban, gyorsan fel tudod dolgozni az adott témát, és persze bármikor visszanézheted. Így lesz időd elmélyülten kialakítani a legjobb stratégiát. Ezeket ajándékba kapod a havonta frissülő anyagok mellé! 
Ajándék értéke: 130.000 Ft!

Hatékony Instagram Hirdetések videótréning

Instagram hirdetések felkészítő mindenkinek, aki a fiatalokat szeretné megszólítani.

Technikai beállítások az adatvédelem mögött

Videótréning a marketing megoldásaid adatvédelmi alapjának biztosításához.

 

A sikeres TikTok hirdetések alapjai videótréning

Ismerd meg, és használd ki a TikTok hirdetési rendszerének lehetőségeit.

Ismerd meg, mi működik másnak: Esettanulmányok és elemzések

Minden héten egy új, rövid esettanulmány vagy elemzés vár rád a közösségi marketing legkülönbözőbb területeiről. Ha látod, hogy másnak mi működik, könnyedén tudsz új ötleteket gyűjteni. Nem kell, hogy magadon próbálj ki mindent, meríts inspirációt mások sikeréből!

Néhány az elérhető esettanulmányok közül:

 • Szöveges posztok: érdemes őket használni a Facebookon?
 • CAPI (Konverziók API): több adat, de mennyivel?
 • Reels hirdetések: megéri őket használni?
 • Interaktív matrica Instagram hirdetésben
 • 5 példa, hogyan lehet „hírlevél” alternatív a Messenger (az új Ismétlődő Értesítések hatása)
 • 3 példa, hogyan lehet hatékonyan leadeket gyűjteni Messengerben
 • Megéri ugyanazt a posztot többször kirakni?
 • Mennyi idő alatt lehet rövid videókat készíteni?
 • Lead gyűjtés TikTokon
 • Hogyan segít a TikTok pixel a célközönség elemzésben?
 • Nemzetközi kitekintő: közösségi média a szomszédos országokban 
 • Érdemes QR kódot használni? 

  Ne feledd, minden héten új esettanulmány segít az ötlet gyűjtésben és abban, hogy naprakész legyen a marketinged!

Hogyan fejlesztheted folyamatosan a marketinged? Havonta két exkluzív előadás segít benne!

Havonta két előadás keretében segítünk abban, hogy fejleszt a közösségi marketinged különböző területeit. Olyan exkluzív előadásokra számíthatsz, amik segítenek a jobb tartalomgyártásban, a weboldalad fejlesztésében, a fiókokhzo kapcsolódó adminisztrációs feladatokban, a marketinghez kapcsolódó adatvédelmi alapokban, vagy éppen az újdonságok követésében.

Néhány a már elérhető előadások közül:

 • Ötletek hatékony nyereményjátékokhoz 

  Milyen koncepció mentén érdemes kialakítani egy nyereményjátékot? Hogyan készítsd elő?Milyen megoldásokat válassz amik illenek az üzleti céljaidhoz?

 • Mindent az UTM paraméterekről: miért használd, hogyan állítsd be úgy, hogy az segítse a marketinged?
  Unalmasnak tűnik? Pedig lehet, hogy ezen múlik a kampányaid sikere…
 • Business Manager vs. Business Suite vs. Creator Studio. Mit hol találsz, és mit hol használj ahhoz, hogy hatékonyabb legyél?
 • Weboldalak, cookie-k, pixelek: mit érdemes tudni róluk, hogyan állítsd be a cookie bannered?
 • Hogyan hozd ki a legtöbbet a mobil hirdetéseidből? Avagy az Instant élmény lehetőségei és létrehozása
 • Hogyan tervezz tartalmat egyszerűen?
 • Facebook poszt írás miniworkshop: egyszerű módszer, amivel felpörgetheted a tartalomkészítést a közösségi médiában
 • Google Analytics 4 átállás alapozó előadás sorozat 2023 márciusban és áprilisban
  Már most 10-nél több előadás vár rád, és ez havonta kettővel bővül. Ráadásul nyáron két olyan témával készülünk, amit több előadás keretében dolgozunk fel: Toborzás a közösségi médiában és Kiterjesztett valóság effekt készítés a gyakorlatban.
  Csatlakozz a Hubhoz, és vegyél részt élőben izgalmas előadásainkon, vagy nézd őket meg felvételről, ha az Neked kényelmesebb!

Fejleszd magad rendszeresen képzéseinkkel!

A közösségi marketing sikerhez folyamatos fejlődés kell több területen a videós és szöveges tartalomgyártástól, a különböző platformok hirdetésein át a haladó technikai beállításokig. Viszont minden marketinges ideje és képzési kerete korlátozott.

Vagy legalábbis eddig az volt.

A Liftup Social Media Hubban évente 11 közösségi marketing képzés anyagát érheted el, így folyamatosan naprakész tudsz lenni.
A legfontosabb témákból évente két képzést is tartunk, hogy ne biztosan maradj le a változásokról.

Ha Expert tagként jelentkezel, akkor minden képzés videófelvételét megnézheted két hétig. Válaszd ezt, ha a határidő segít!

Ha Leader tagként jelentkezel, minden képzés anyagát korlátlan ideig és alkalommal nézheted meg. Válaszd ezt, ha évente többször is szeretnéd végignézni ugyanazt a témát, vagy nincs időd megvárni a következő alkalmat!

Képzések, amiket a Liftup Social Media Hub tagjai elérhetnek:

 • Alapozó Instagram és Facebook Hirdetések 
 • Instagram és Facebook Hirdetések Szuperhatékonyan
 • Listaépítés Biztonságosan és Hatékonyan
 • Építs Te is Tartalompiramist Több Platformra
 • Készíts Rövid Videókat Könnyedén
 • Haladó Instagram és Facebook Hirdetések 
 • A+ Messenger marketing képzés: üzenetektől a chatbotokig
 • Közösségi Marketing Restart 

  A Liftup Social Media Hub Leader tagjai minden korábbi képzés felvételét korlátlan ideig és alkalommal nézhetik meg, az aktuális képzésekbe pedig becsatlakozhatnak.
  A Liftup Social Media Hub Leader tagjai minden képzés felvételét a képzés időpontja után két hétig akár több alkalommal is megnézhetik.

Akik a Liftup Social Media Hub-ban segítik,

hogy naprakész és sikeres legyél

Lévai Richárd

A program vezetője, Magyarország egyik legismertebb közösségi marketing szakembere, aki több, mint 20 éve segíti a vállalkozásokat.

12 éve tart képzéseket, a Facebook Blueprint minősítései közül többet megszerzett, a hivatalos Facebook marketing partner program tagja volt 3 éven keresztül.

Több marketing szakkönyv szerzője, szakmai konferenciák rendszeres előadója.

dr. Teker Orsolya

Adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász

Jogi szakértő, aki az online marketinggel kapcsolatos kihívásokkal is napi gyakorlati szinten képben van. Cég- és projektmenedzsmenttel kapcsolatos évtizedes tapasztalatai nagyban segítik, hogy nem csak jogi oldalról, de folyamatok és az eredményesség oldaláról is tudja vizsgálni és mérlegelni a lehetőségeket.

A GDPR IRÁNYTŰ Online marketinghez című könyv társszerzője.

Hol találkozhattál velünk?

Kutatásainkkal, interjúinkkal, cikkeinkkel esettanulmányainkkal a legkülönbözőbb szakmai és közéleti médiumokban találkozhattál. Íme néhány felület, ahol már megjelentünk.

Szerezd meg Te is a magabiztosságot és naprakészséget jelentő tudást, a Liftup Social Media Hub anyagai és szakértői segíteni fognak! 

Naprakész marketing tudás
+
biztonságot adó jogi- és adatvédelmi háttér

Több, mint közösségi marketing:
biztosítsd be a munkád sikerét!

Mit érsz sikeres kampányokkal, eredményes kommunikációval, ha közben

 • bizonytalan vagy a nyereményjátékaid szabályai miatt?
 • kétségeid vannak a munkatársak fotózásával kapcsolatban?
 • ha az ügynökség és a megrendelő közötti viszony tisztázatlan ezért kockázatos?
 • ha félsz, hogy elveszik a hírlevél listád a rossz adatvédelem miatt?

Számos olyan helyzet van, ami alááshatja a sikeredet, veszélyezteti a céged, és álmatlan éjszakákat, feszült helyzeteket hozhat.

A Liftup Social Media Hub többet ad a marketinges tudásnál:

 • adatvédelmi háttérrel kiegészített marketinges képzések, 
 • marketinghez kapcsolódó jogi alapokról szóló előadások,
 • ügynökség, és marketinges sikeres együttműködéséhez szükséges alapok,
 • adminisztratív háttérrendszerek bemutatása

Biztosítsd a marketinged és a céged sikerét! Vértezd fel magad a
marketinghez szorosan kapcsolódó jogi és adatvédelmi alapokkal!
Ebben is segít a Liftup Social Media Hub!

Platformfüggetlen képzés

A Liftup Social Media Hub nem egy Facebook klub. Nem egy Facebook csoport élőkkel, ahova csak Facebook felhasználók tudnak csatlakozni. A Hub tananyagai egy független weboldalon érhetők el, a videós előadások és képzések pedig Zoom-on zajlanak, így mindenki könnyen tud csatlakozni.

Természetesen tartozik a Social Media Hub-hoz egy Facebook csoport is, de aki nem szeretne ehhez csatlakozni, az sem marad le semmilyen oktató anyagról, hiszen minden videót megtalálsz a Hub webes felületén, illetve kiküldünk e-mailben is.

Ha Te vagy egy munkatársad szeretne tanácsot kérni, beszélgetni a többi taggal a zárt Facebook-csoportban, ezt megtehetitek. De ha csak az oktató anyagok érdekelnek, ez is ok: a csatlakozás a csoporthoz nem kötelező.

A Liftup Social Media Hub biztosítja a platformfüggetlen fejlődést minden csapatnak. Jelentkezz a cégeddel, és tartsátok naprakészen a marketing tudásotokat mindannyian! 

Szeretnél ajándékot?
Persze, ki ne szeretne? 😉

Kedvezmények és ajándékok a sikeres 2023-as évehez!

Ajándékok:
A havonta frissülő tudásanyagok mellé 4 videótréninget kapsz ajándékba, amikkel megalapozhatod a tudásod!
Az ajándék videótréningek értéke 130.000,- Ft

Kedvezmény:
Expert és Leader tagság esetén 2 hónapnyi kedvezményt kapsz az előfizetési díjból, ha egy egész évet egyben fizetsz ki. Ez az alap.

A közösségi marketing hosszú távú elköteleződést jelent. Idő kell ahhoz is, hogy megismerjük a jól működő módszereket, felvértezzük magunkat a sikert hozó tudással. Ebben segítenek az éves csomagjaink és a korlátozott ideig elérhető 6 havi csomagjaink.

Éves csomagok:

Liftup SMH Expert 107.800 Ft + Áfa helyett:
89900 Ft + Áfa / év 
+ ajándék könyvcsomag

Liftup SMH Leader 238.800 Ft + Áfa helyett:
199.900 Ft + Áfa / év
+ ajándék könyvcsomag
+ 2 óra konzultáció ajándék

Válassz közülük, és tedd sikeressé velük a 2023-as évedet!

Mennyit ér a Liftup Social Media Hub tagság?

Mennyit ér, ha folyamatosan, szabadon, hozzájutsz minden képzési anyaghoz, amire szükséged van?

A közösségi marketing folyamatos fejlődést igényel, de az információkat egyedül keresgélni rengeteg plusz idő, ha pedig minden fontos képzésre eljár valaki, az hatalmas kiadást jelent, még ha – mint befektetés meg is éri.

Ezen segít a Liftup Social Media Hub.
Hogyan? Számoljunk!

Ha az Expert tagságot választod például egy évre, akkor biztosan hozzáférsz 11 nagy képzésünk videófelvételéhez.
Ezek díja átlagosan 25.000 Ft (+Áfa), vagyis ha mindegyiken szeretnél részt venni, akkor egy év alatt kb. 275.000 forintba kerülne az, hogy naprakész maradj. A Liftup Social Media Hubban mindegyiket megnézheted majd felvételről két hétig.

Ehhez ad még Neked Hub különböző exkluzív előadásokat, egy év alatt 24-t. Egy ilyen előadás díja 10.000 Ft + Áfa lehetne. De igazából ez exkluzív, így itt olyan anyagokat is találsz, amiket máshol nem.

Ehhez tartoznak az ajándék videótréningek 240.000 Ft értékben, az esettanulmányok minden héten…

Vagyis nyugodtan kalkulálhatsz úgy, hogy Expert tagként évente több, mint 500.000 forintnyi képzési anyag közül válogathatsz.
Ennek díja 8.900 Ft + Áfa havonta, és mindössze 89.900 Ft + Áfa évente.

Válaszd ezt, és rögtön hozzáférsz olyan anyagokhoz, mint a Toborzás előadás sorozat vagy az AR workshop, a rengeteg esettanulmányról nem is beszélve! Decemberben pedig megnézheted majd az A+ Messenger marketing workshop felvételét két hétig.

Még jobban jársz, ha a Leader tagságot választod.
Ebben az esetben ugyanis a fenti összeghez hozzáadódik annak a 7 képzésnek az értéke is, amit ebben az évben tartottunk, és amik 185.000 forintba kerültek volna Neked, ha mindegyiken részt szerettél volna venni. Összesen közel 700.000 forintnyi képzési anyagról beszélünk ha a következő éves időszakot is hozzávesszük. 
Viszont ha most csatlakozol havonta mindössze  19.900 Ft-ért (+ Áfa), akkor ezeket azonnal megnézheted felvételről. Ha az éves előfizetést választod még jobban jársz, ebben az esetben mindössze 19.900 Ft + Áfa lesz az előfizetési díjad, ráadásul ahhoz még két óra konzultációt is kapsz ajándékba. Ennek díja önmagában 100.000 Ft lenne.

Ráadásul rögtön hozzáférsz például a Haladó hirdetési képzés anyagához, a Rövid videó készítés workshop felvételéhez vagy a Lead hirdetés webinárium videóihoz. A decemberi A+ Messenger marketing workshopon pedig élőben is részt vehetsz.

Ne hagyd, hogy bármi korlátozza a fejlődésed és a sikered!
Legyél naprakész, legyél birtokában folyamatosan a jól működő marketing megoldásoknak! Válaszd ki ehhez, a szimpatikus csomagot, és csatlakozz a Liftup Social Media Hubhoz!

Válaszd ki,
melyik csomag segíti abban, hogy

fel tudj készülni a privacy first marketing kihívásaira!

Mindegyikben megtalálod a Google Analytics 4 átállás alapozó előadás sorozatot, a Konverziók API telepítés videótréninget (áprilistól), a mesterséges intelligencia előadást, a hirdetési képzéseket és a többi olyan képzést és előadást, ami segít felkészülni a cookie mentes világra, a privacy first marketing korszakára.

Az Expert csomagban minden előadáson részt vehetsz, a képzéseket pedig két hétig nézheted meg felvételről. A Leader csomagban a képzéseken is részt vehetsz, a felvételeket pedig korlátlan ideig visszanézheted.

Kedvezmény: az éves csomagot választók az egyéni konzultációk és mentoring csomagok díjából 10% kedvezményt kapnak.

Válaszd ki, a csomagok közül azt, amelyik a legjobban fogja segíteni a fejlődésed!

A kattintás után megérkezel az űrlapra, ahol véglegesítheted a megrendelésed.

Mit mondanak a Social Media Hub tagjai?

Alapvetően mindig nagyon aktuális témákkal foglalkoztok.
Ezért itt is egy nagy-nagy köszönetet küldök nektek.
A Liftup Social Media Hub ár - érték arányban kiváló és még kisvállalkozóként is elérhető a havidíja. Eleve nagyon tudok azonosulni a Liftup hozzáállásával. Nagyon tetszik a sok elemzés, mivel én is hasonlóan gondolkodom.

T.-Papp Ágnes

egyéni vállalkozó

A Liftup Social Media Hub azért előnyös nekünk, mert rengeteg munkát takarít meg. Nem kell Google-ben keresgélni,
portálokon kutatni, összeollózni, rendszeresen érkezik a
friss, aktuális, gyakorlati információ.

Kaszás Attila

owner/ceo, VIWA Vitamin Water

Rengeteg helyen olvasgathatsz érdekességeket a közösségi médiás marketingről, ma már a csapból is a tiktok, és az instagram folyik... De ha valós, hasznosítható tudást akarsz, akkor a legjobb hely Lévai Ricsiék tudástára, a Liftup Social Media Hub.

Dr. Gulyás Endre

Auriker Kft.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen segítséget kapok a cookie mentes marketinghez?

A Liftup Social Media Hub tavaszi képzéseiben és előadásaiban kiemelt szerepet kapnak azok a technológiák és stratégiák amik segítségével felkészülhetsz az új kihívásokra.

A Goiogle Analytics 4 előadás sorozattól kezdve, a Konmverziók API telepítés videótréningen át a Haladó hirdetési képzésig fogunk foglalkozni a szükséges módszerekkel.

Ezen felül további előadások és képzések segítenek abban, hogy pótolni tudd az csökkenő eléréseket, és erősateni tudd a kapcsolatodat a potenciális vevőiddel. Ezért lesz egy listaépítéssal kapcsolatos képzés, és ezért tudják a Leader tagok elérni a Messenger marketing workshop felvételét.

Az ajándék könyvek fizikai, vagy e-könyvek?
Az éves előfizetőknek nyomtatott könyveket küldünk ajándékba házhozszállítással, magyarországi címre: a GDPR IRÁNYTŰ online marketinghez című könyvet, a hozzá tartozó munkafüzetet és a Hogyan adj eredményesen a közösségi médiában? 2.0 könyvet vehetik kézhez.
Ezen kívül minden tag letöltheti a Hogyąn készíts eredményes Facebook-hirdetéseket? 2.0 című könyvet ebook formában.
Hogyan fizethetek?

A Liftup Social Media Hub előfizetését automatikusan vonjuk le arról. a bankkártyáról, amit a megrendeléskor megadtál.
A tranzakciók biztonságáról az OTP SimplePay rendszere gondoskodik.

Válthatok-e a csomagok között menet közben?

Igen, válthatsz, a belépés után a profilod beállításai között.

Hogyan és mikor mondhatom le az előfizetésem?

Bármikor lemondhatod, mindössze egy e-mail-t kell írnod az ügyfélszolgálatunkak az info@liftup.hu címre. Kollégáink egy napon belül törlik a tagságot, és leállítják az automatikus terheléseket.

Mit kockáztatok ha csatlakozom a Hubhoz?

8.990 Ft + Áfá vagy 19.990 Ft + Áfát.
Ennyibe kerül az, hogy egy hónapig tag legyél, megnézd az aktuális előadásokat, átnézd a korábbi előadások, képzések felvételét és beleolvass az esettanulmányokba.

Ezekből már önmagukban fogsz annyi új ötletet és tudást kapni, amiért az első hónap biztosan megéri.

Ha pedig úgy látod, hogy még sincs időd a Hubra, vagy ez mégsem Neked való, bármikor lemondhatod.

Bizonytalan vagy?

Tényleg nincs jobb mód, minthogy csatlakozol legalább egy hónapra és megnézed a saját szemeddel, milyen anyagok vannak a Hubban, amik segíthetnek a marketinged felpörgetésében!

 

Van olyan képzés, amihez csak a Leader szinten férek hozzá?

Az Expert csomagot választók minden előadáshoz videótréninghez és esettanulmányhoz korlátlan ideig hozzáférnek, az előadásokat azonban csak felvételről nézhetik meg a publikálás után két hétig.

A Leader előfizetők az képzések felvételét is megnézhetik korlátlan ideig, plusz élőben is becsatlakozhatnak a képzésekbe.

Például a májusi több platformos marketinggel foglalkozó képzésen a Leader tagok részt vehetnek (sőt ők már most is megnézhetik a tavaly májusi képzés felvételét), a képzés után pedig korlátlan ideig nézhetik meg az új képzés videófelvételét. Az Expert tagok is megnézhetik a képzési videófelvételeket akár többször is. Erre kényelmesen lesz idejük a Tartalompiramis képzés esetében egészen június közepéig (a képzés után két hétig).

Egy másik példa: a januári chatbot építéssel foglalkozó A+ Messenger marketing képzés felvételét a Leader tagok még most is végignézhetik, az Expert tagok pedig a következő képzési időpont után (várhatóan december) nézhetik meg az aktuális képzés felvételét két hétig.

Havi, vagy éves képzést érdemes választani?

A közösségi marketing folyamatos felkészülést, állandóan naprakészen tartott tudást igényel.
Ezt segíti a Hub és ezt segítik az éves csomagok, amikkel még elérhetőbbek a naprakész, gyakorlati tudásanyagok.

Válaszd az éves és le van a gondod a következő időszak közösségi marketing képzéseiről! Ráadásul kedvezményeket és ajándékokat kapsz.

Válaszd a havi előfizetést, és próbáld ki, mit nyújt Neked a Liftup Social Media Hub! Így bármikor lemondhatod, ha pedig megtetszett, bármikor válthatsz a kedvezményes éves csomagra.

Expert vagy Leader előfizetést érdemes választani?

A Liftup Social Media Hub Expert tagjai minden tartalomhoz hozzáférnek, de a képzése felvételét csak két hétig érhetik el. Így költséghatékonyan tudnak fejlődni, ráadásul segít ez a konstrukció azoknak, akiknek jól jön a határidő nyomása.

A Leader tagok élőben részt vehetnek a képzéseken, webináriumokon, ráadásul minden képzés videófelvételt korlátlan ideig tudnak visszanézni.

Ez ideális akkor, ha nincs idő kivárni egy képzés időpontját, mert azonnali fejlődésre van szükség.

Hogyan vehetek részt a képzéseken Leader vagy Teams tagként?

A Leader és a Teams tagokat a képzések meghirdetésekor értesíteni fogjuk, és a képzéseket megelőző két hétig korlátlanul jelentkezhetnek. Így a Leader és aTeams tagoknak elsőbbségük lesz a jelentkezés során. A képzés időpontja előtti két hétben is lesz lehetőségük jelentkezni a szabad helyek függvényében. 

A közösségi média változásai nem állnak meg, Te se várj tovább!

Csatlakozz a Liftup Social Media Hubhoz, és kezdd el megismerni és feldolgozni azokat a módszereket, amikkel nyugodtan állhatsz a 2023-as kihívások elé!

Csak 8.990 Ft + Áfát kockáztatsz. Ne várj tovább az eredményeid növelésére!