Oldal kiválasztása

Építs erős, közvetlen kapcsolatot a célcsoportoddal és szabadítsd meg a marketinged a közösségi média láncaitól!

Időpont: 2024.03.19. 14:00-15:00
Ingyenes webinárium, kihagyhatatlan trendekkel és módszerekkel, amiből megtudod, hogyan használd ki a közösségi médiát hatékony adatbázis építésre, és azt is, miért kiemelten fontos ez a következő időszakban!

Miért nem elég csak a közösségi média?
…és miért veszélyes a következő időszakban, ha nem építesz a potenciális vevőiddel erős, közvetlen kapcsolatot?

Ismerd meg a legfontosabb trendeket, és azt, hogy miért kell a következő hetekben, hónapokban még jobban fókuszálnod az adatbázis építésre!

Tudd, meg milyen adatbázisok fogják segíteni az üzleti céljaid, és azt is, hogyan tudod ezek felépítésére jól használni a közösségi médiát!

Többek között ezekben fog segíteni a Törj ki a feedből webinárium.
Akár a saját marketinged csinálod, akár az ügyfeleidnek segítesz, ott a helyed, regisztrálj most!

Aki a kihagyhatatlan 2024-es trendeket és a kitörési lehetőségeket mutatja be Neked:

Lévai Richárd

Magyarország egyik legismertebb közösségi marketing szakembere, aki több, mint 20 éve segíti a vállalkozásokat.

12 éve tart képzéseket, a Facebook Blueprint minősítései közül többet megszerzett, a hivatalos Facebook marketing partner program tagja volt 3 éven keresztül.

Több marketing szakkönyv szerzője, szakmai konferenciák rendszeres előadója. Évek óta kutatja a magyar piac változásait és a nemzetközi trendeket. A webináriumon rengeteg olyan információt fog veled megosztani, amivel könnyebben felkészülhetsz a 2024-es marketing feladatokra.

Hol találkozhattál vele?

A Liftup  és Lévai Richárd cikkeit és kutatásait számos hazai médium megjelentette már. A szakmai felületeken túl gazdasági és közéleti portálokban, magazinokban és tévéműsorokban is kérték már ki a szakértői véleményét. Íme néhány felület, ahol már megjelent.


Legyél most Te az első!

Ismerd meg, hogyan óvhatod meg a marketinged sikerét a következő turbolens időszakban!

Szeretnél sikeres közösségi marketinget a következő időszakban?

Jelentkezz a webináriumra most!

Miért érdemes neked részt venned ezen az ingyenes webináriumon? 

Szabadulj meg a közösségi média láncaitól! 
A közösségi média hasznos, és a legtöbb cégnek kihagyhatatlan. De hírfolyam algoritmusok és a növekvő hirdetési árak leláncolhatják a lehetőségied. A webináriumon megtudod, mit kell tenned, hogy továbblépj!

Vedd kézbe a kapcsolatot a célközönségeddel: Ismerd meg azokat a módszereket, amelyekkel közvetlenül érheted el a célcsoportodat, növelve üzeneteid hatását. Tudd meg, hogyan használhatod a közösségi média módszereit arra, hogy erős, saját adatbázist építs, vagy olyan üzenet alapú csatornákat, amikkel mefgtöbbszörözheted a kommunikációd hatékonyágát!

Szerezd meg a versenyelőnyt: Legyél jelen a feedben is, de legyen kapcsolatod a potenciális vevőiddel ott is, ahol a konkurenseid hirdetései nem zavarnak be a képbe!

Légy az innováció élharcosa: Fedezd fel a legfrissebb trendeket és módszereket, amelyekkel forradalmasíthatod az adatbázisépítésed és maximalizálhatod a marketinged hatékonyságát!

És a legfontosabb:

Tudd meg, miért fontosabb a közvetlen adatbázis építés most, mint bármikor eddig!

Ezekben fog segíteni a kihagyhatatlan webinárium, ami után nagyon gyorsan növelheted az üzleti eredményeid a bemutatott módszerekkel!

Gyakran Ismételt kérdések

Mennyi ideig fog tartani a webinárium?

Ez egy rövid, tömör esemény lesz, ahol nagyjából egy bő óra alatt megkapod azokat a kihagyhatatlan információkat, amik segítenek felkészülni a következő időszakra, és amikkel át tudod alakítani úgy a marketing rendszereidet, hogy eredményes tudj lenni!

Mennyibe kerül a webinárium?

Jó hír: ez egy ingyenes rendezvény. Nem kell fizetned a részvételért.
Csak regisztrálj, és csatlakozz a videó közvetítéshez!

Lesz lehetőségem kérdezni?

Természetesen!

A webináriumban lesz alkalom arra, hogy feltedd a kérdéseidet akár az egyes változások,, akár a trendek, akár a megoldások érdekelnek.

Kitörés a feedből...??!?

Nyugi, nem arról lesz szó, hogy hagyd el a közösségi médiát. Furcsa is lenne pont Lévai Richárdtól 🙂

A webinár célja az, hogy megismerd, hogyan használd ki a közösségi médiát arra, hogy azon túl is erősítsd a kapcsolatod a potenciális vevőkkel.

De azt is megtudd, miért olyąn fontos ez most, miért fontosabb, mint korábban bármikor.

Szeretnék ott lenni, de nem érek rá. 🙁

Minden rendben, regisztrálj bátran, a webinár összefoglalóját és a felvételét el fogjuk küldeni mindenkinek, aki feliratkozott.

Itt biztos el akartok adni nekem valamit

A webinár fő célja az, hogy felkészítsen a következő időszak markeitng kihívásaira.

Ebben segít az, hogy több olyan módszert megismersz, amiket akár egyedül is meg tudsz valósítani.

Persze a megvalósításához vannak javaslatgaink, bevált módszereink, amivel felgyorsíthatod a folyamatot, növelheted az eredményeid. Ezzel kapcsolatban lesz ajánltaunk is, amit éredmes lesz megfontolod, de a webinár ezek nélkül is teljes értéket fog adni Neked.